Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Semih Kılıçsoy Milli Takım kampından kadrodan çıkartılmıştı. Oyuncunun Trabzonspor maçına yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor.
SAKAT KATILDI
Beşiktaş'ta özellikle geçen sezondan bu yana çok başarılı bir grafik sergileyen Semih Kılıçsoy taraftarın gözdesi oldu. Yıldız oyuncu Galler ve İzlanda müsabakaları için toplanan A Milli Takımımızın kampına sakat olarak katıldı.
SOL KASIĞINDA ZORLANMA
Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy'un yapılan muayene ve tetkikleri sonucu kadrodan çıkarılmasına karar verilmişti. Semih, Galler ve İzlanda maçlarında forma giyemedi. Oyuncunun Trabzonspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.
GÖREVE HAZIR OLACAK

Gazeteci Gökmen Özcan'ın aktardığı bilgilere göre Semih Kılıçsoy, sakatlığını atlattı. Dün bireysel idman yaptı. Bugün de takıma katılacak. Trabzonspor maçında göreve hazır olacak.






