Galatasaray'ın genç oyuncusu Hamza Akman Fiorentina'yı 2-1 mağlup ettikleri hazırlık maçı öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Avusturya kampının çok iyi geçtiğini belirten Hamza Akman, “Okan hoca bize güvendi, buraya getirdi. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz hem maçlarda hem idmanlarda. Abilerimiz bize yardımcı oluyor” diye konuştu.
Hamza Akman, babasının iyi bir futbolcu olmasının kendisinde bir baskı yaratmadığını ve sahada kendi oyununa odaklandığını belirtti.
“BİRBİRİMİZİN GELİŞİMİNİ TAKİP EDİYORUZ"
Kardeşi Efe Akman ile ilgili de konuşan 17 yaşındaki oyuncu, “O da benden bir buçuk yaş küçük. Ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Beraber idmanda olmak çok güzel duygu. Birbirimizin gelişimini takip ediyoruz” şeklinde konuştu.
Öncelikli hedefinin Galatasaray'a katkı vermek olduğunu belirten Hamza Akman, sonrasında da Avrupa'da iyi yerlere gelmek istediğini belirtti.
ALİ AKMAN TRANSFERİ
Genç oyuncu, sarı-kırmızılı kulübe transferi söz konusu olan kuzeni Ali Akman ile ilgili, “Ali ile görüşüyoruz. Aramız iyi. Şu anda Galatasaray’a transferi konusunda hiçbir şey belli değil” ifadelerini kullandı.






