Fenerbahçe'de oyuncularının çalışma temposundan memnun olan teknik direktör Ersun Yanal, amaca ulaşacaklarına inanıyor. Ancak tecrübeli teknik adam, bu süreçte yaşanması muhtemel bir golcü krizinden endişe ediyor.
Sezona Slimani, Frey ve Soldado'yla başlayan sarı-lacivertlilerde, Cezayirli golcünün üzerini çizen, ameliyat olan Frey'den de kısa vadede faydalanamayacak olan Yanal, İspanyol yıldızın üzerine titrerken, sakatlık ya da ceza ihtimallerini de göz ardı etmiyor. Soldado'dan kendisine dikkat etmesini isteyen Ersun Hoca, takımını İspanyol golcüsüz oynamaya da hazırlıyor.
HER ŞEYİ DENİYOR
Toplantılarda özellikle takım olgusuna vurgu yapan Ersun Yanal "Bahane değil, çözüm üreteceğiz. Camianın beklentilerine cevap vereceğiz" sözleriyle oyuncularından beklentisini dile getiriyor.
Kaynak:Türkiye