Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, Manisa’da Akhisar Belediyespor’un konuğu oldu. Karşılaşma konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçtaki gol perdesini 35’te Şener Özbayraklı açtı. Orta yuvarlaktan aldığı topla birlikte kateden Fenerbahçeli oyuncu uzak mesafeden sağ ayağıyla yaptığı enfes vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0 Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle bitti.

Ve Volkan Şen Yine Attı

İkinci yarının başında 51’de Volkan Şen, takımını maçta 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Sağ kanattan topla birlikte hareketlenen Şener Özbayraklı, Alper Uludağ’dan sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine girdi. Şener, yerden pasını altıpasın hemen dışında Volkan Şen’e gönderdi. Volkan, bekletmeden yerden yaptığı vuruşla topu kaleci Milan Lukac’ın solundan ağlara yolladı: 2-0

Fernandao Oyuna Girer Girmez Atar Dedi

Maçın uzatma dakikalarında Fernandao son sözü söyledi. Brezilyalı yıldız topla sol kanattan ceza sahası içine girdi, sol çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve topu ağlara gönderdi: 3-0 Mücadele Fenerbahçe’nin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanı 56’ya yükselterek maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Akhisar ise 37 puanda kaldı.

Maçın öncesinde ve maç devam ederken söyledikleri ile nokta atışı yapan Levent Ümit Erol , futbolcular sahada yıldızlaşırken sosyal medyada işte bu tweetler ile damgasını vurdu ;





Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.