Fenerbahçe'nin üst üste 3. kez yer alacağı THY Euroleague Final-Four organizasyonunun ikinci el bilet fiyatları "lüks daire" fiyatlarını yakaladı!
Daha önce bilet alan ancak takımlarının elenmesi ya da başka sebeplerle Sinan Erdem Salonu'ndaki Final-Four'u izlemekten vazgeçen seyircilerin, ikinci el satışların yapıldığı 'viagogo' adlı resmi sitede verdiği fiyatlar dudak uçuklatıyor.
Bilindiği gibi Final-Four biletleri ilk satışa çıktığında saha içinde en pahalı bilet 5 bin TL'ye denk geliyordu. Sitede ikinci kategoride bulunan 104 numaralı tribün için biletlerini satışa çıkaran bir başka kullanıcı, elindeki 4 bilete 680 bin TL fiyat biçti.
Halen satışta olan biletlerin 10. kategorisindeki 'en ucuz' bilet fiyatları ise 2 bin TL'den başlıyor.