Son 16 turu Polonya ile İsviçre arasında oynanan karşılaşmayla başladı. Maçın ilk saniyelerinde rakip sahada baskılı başlayan Polonya İsviçre defansının hata yapmasını sağladı. Maçın 36. saniyesinde İsviçre kalecisi Sommer baskıya maruz kaldıktan sonra topu uzaklaştırmak istedi. Fakat uzaklaştırmak istediği top Arkadiusz Milik'in önünde kaldı. Milik ceza yayının tam üstünde topla buluştu fakat öyle kötü bir vuruş yaptı ki top üsten auta gitti. Arkadiusz Milik bu golü atsaydı Avrupa Şampiyonları tarihinin en erken golünü atmış olacaktı.
EN ERKEN GOL DMİTRİ KİRİÇENKO (Rusya - 68.saniye)
2004 Avrupa Şampiyonası’nda Dmitri Kiriçenko Yunanistan ağlarına 68. saniyede attığı gol ile Avrupa Şampiyonası tarihinin en erken golünü kaydetmiştir.
Arkadiusz Milik rekoru kaçırdı
EURO 2016 Son 16 turu ilk karşılaşmasında Polonya ile İsviçre arasında oynanan maçın 30. saniyesinde Arkadiusz Milik kaçırdığı golle Avrupa Şampiyonları tarihindeki en erken gol atma başarısına çok yaklaştı.
YORUM EKLE
1
İngiliz devlerinden Ozan Tufan atağı
2
Neymar'ın babasından Real Madrid iddilarına...
3
Galatasaray Alex Telles’in fiyatını belirledi
4
Milli atlet Nurcan Taylan'ın biyolojik pasaportunda...
5
Demba Ba attı, Burak Yılmaz kazandı
6
Napoli'den Beşiktaş'a hazırlık maçı...
7
Türkiye 1 - 3 İtalya
8
Galatasaray'dan Reyes atağı!
9
Fenerbahçe hedefini belirledi!
10
Beşiktaş'a Arjantin'den kötü haber!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER