FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftasında 4 puan toplayaral ligin dibine demr atan Eskişehirspor yönetimi flaş bir hamle ortaya koydu.

Eskişehirspor yöneticilerinin Micheal Skibbe ile yaptığı görüşmenin ardından, Alman hocayla olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı.

Eskişehirspor'da Micheal Skibbe'nin yerine gelecek teknik direktör için çalışmalara başlanırken, en güçlü adayın Okan Buruk olduğu öne sürüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.