Bursaspor, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. haftasında önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Atatürk Stadı'nda yağmur altında sürdürdü.

Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Isınma hareketleri ve topla çalışma ile başlayan antrenman, iki grup halinde yoğun tempolu pas pres organizasyonu ile devam etti. 20 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi.

Bursaspor, yarın basına kapalı yapacağı son antrenmanın ardından İstanbul’a gidecek ve Plaza Otel’de kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.