Avcı Vincent Aboubakar
Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş’in Bursa’daki gol silahı Kamerunlu forvet Aboubakar olacak. Cenk Tosun ve Demba Ba’nın durumu ise maçın gidişatına göre şekillenecek.
Beşiktaş, Bursaspor maçının saatini beklemeye geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş'in şampiyonluk yarışındaki kritik deplasmanda tek forvetle sahaya çıkmayı planladığı öğrenildi. Bu doğrultuda Fener derbisinde fileleri havalandıran Vincent Aboubakar, görev alacak. Tecrübeli hoca, Demba Ba ve Cenk Tosun'u ise maçın gidişatına göre yedek kulübesinde hamle oyuncusu olarak bekletecek.
Atınç, Demba Ba, Tolgay ve Atiba'nın takımla çalışmalara başlaması, Tosic'in de sarı kart cezasının bitmesiyle eksik oyuncusu kalmayan Beşiktaş, Bursa maçının hazırlıklarını dün akşam Ümraniye'de sürdürdü. Siyah-beyazlılar, bugün saat 11.00'de yapacağı idmanın ardından saat 15.00'te Bursa'ya gidip kampa girecek.
YORUM EKLE
ANKETTüm Anketler
1
Alp Pehlivan: ''Beşiktaş'ın şampiyon...
2
Eczacıbaşı VitrA'dan kötü son
3
Galatasaray 8 transfer yapacak
4
Fener'e lig eziyet
5
Bayern Ve Liverpool, Yeni Emre Mor'un peşinde
6
Pablo Zabaleta'da flaş gelişme
7
Şenol Güneş'in imha timi hazır
8
Zorlu deplasman'da hedef aynı
9
Atiker Konyaspor'un teknik direktör arayışı
10
Lyon'dan kritik Beşiktaş hamlesi
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER