Inter ile anlaştığı iddia edilen Fenerbahçeli Caner Erkin için, Milano ekibinin teknik direktörü Roberto Mancini net açıklamalar yaptı. Başarılı sol bekin, Inter için iyi bir seçenek olduğnu dile getiren İtalyan çalıştırıcı, Alex Telles’in de zamana ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçeli Caner ile ilgili konuşan deneyimli çalıştırıcı, “Onun oyununu gördüm. Diğerleri gibi olgunlaşıyor. Transfer dönemi gelince bizim için uygun bir çözüm olacaktır. Kalitesini kesin olarak sergileyecek yaşta ve tecrübede bir futbolcu.” diye konuştu.

Galatasaray’da kiralık oalarak forma giyen Alex Telles içinse, Brezilyalı oyuncunun gelişmesi gerektiğine vurgu yapam Mancini, “Telles genç bir oyuncu. Çalışıp İtalyan futboluna adapte olmalı. Kaliteli bir oyuncu ama zamana ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

AMKSPOR / DIŞ HABERLER

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.