Luis Enrique’nin Arda Turan’ı takımda tutacağına yönelik açıklamasına rağmen, İspanyol basınından ciddi iddialar geliyor. İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden olan Marca, 29 yaşındaki futbolcunun satış listesine konduğunu ve Juventus’a önerileceğini yazdı.

Andre Gomes takviyesi ile birlikte kalabalıklaşan Barça orta sahasının yanı sıra, Samuel Umtti, Lucas Digne ve Denis Suarez gibi pahalı transferler yapıldı. Katalanlar’ın bu transferleri karşılamak için şişen kadroda azaltmaya gideceği ve gönderilecekler listesinin başında Arda Turan’ın olduğu belirtildi.

Barcelona’nın sistemine adaptasyonda sıkıntı çektiği hatırlatılan Türk futbolcunun transferi için, Juventus’un sıcak bakacağı ifade edildi. Paul Pogba’yı rekor fiyata Manchester United’a satmaya hazırlanan Torino ekibinin bu boşluğu Arda ile doldurabileceği belirtiliyor.

Barcelona’nın Arda Turan’ın satışı için 40 milyon Euro istediği; fakat Juventus’un bu rakamı ödemeye yanaşmayacağı söylendi. Arda Turan geçtiğimiz sezon Atletico Madrid’den 34 milyon Euro’ya transfer edilmişti.

Kaynak:AMK

Anahtar Kelimeler:
Arda TuranJuventus
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.