Antalyaspor’un hedefinde olduğu iddia edilen isim ise Chelsea’nin 34 yaşındaki yıldızı John Terry. Başkan Gültekin Gencer’in, “Premier Lig’den bir yıldız getireceğiz” dediği oyuncu için özellikle 5 gollü Beşiktaş karşılaşmanın ardından girişimlerin hızlandığı öğrenildi.
Eto’o transferini gerçekleştiren menajer Metin Korkmaz’ı bu transfer konusunda da görevlendirildiği iddia edilen yönetim, yerel basında geniş yankı uyandıran bu haberle ilgili bir açıklama yapmadı. Sezon sonunda Chelsea ile kontratı bitecek olan Terry’nin ocak ayında da ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu sık sık gündeme geliyor.
Antalyaspor’a Yeni Dünya Yıldızı
Yaz transfer döneminin flaş takımlarından Antalyaspor, yine sürpriz bir transfere imza atabilir. Fanatik’te yer alan habere göre, Samuel Eto’o transferiyle adını dünyaya duyuran Antalyaspor, ocak ayında yine gündeme damga vurmaya hazırlanıyor.
29 Ekim 2015 Perşembe 22:11







